Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Kolomoyets N$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Kolomoyets N. V. 
Introducing external chromomagnetic fields in the SU(3) lattice gluodynamics [Електронний ресурс] / N. V. Kolomoyets, V. I. Demchik, A. V. Gulov // Вісник Дніпропетровського університету. Серія : Фізика. Радіоелектроніка. - 2012. - Т. 20, вип. 19. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdufr_2012_20_19_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 479.326 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Demchik V. I. 
Spatial structure of the Polyakov loop in external chromomagnetic field in lattice SU(2) gluodynamics [Електронний ресурс] / V. I. Demchik, N. V. Kolomoyets, V. V. Skalozub // Вісник Дніпропетровського університету. Серія : Фізика. Радіоелектроніка. - 2013. - Т. 21, вип. 20. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdufr_2013_21_20_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 274.525 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Reshetnyak L. 
Effect of alfalfa medicago sativa on vital activity of yeast s. cerevisiae [Електронний ресурс] / L. Reshetnyak, N. Kolomoyets, O. Semenova // Proceedings of the National aviation university. - 2018. - № 1. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnau_2018_1_20
Мета роботи - удосконалення біотехнологічних властивостей хлібопекарських дріжджів сприяє інтенсифікації процесів бродіння, дозрівання напівфабрикатів і, в остаточному підсумку, поліпшення якості готової продукції. Дріжджі не завжди задовольняють пропонованим до них вимогам. Дослідження спрямовані на інтенсифікацію бродильної активності і підвищення якості дріжджів є актуальними. Проблема дослідження стимулюючої дії речовин різної природи і походження на розвиток і якість дріжджів не є новою. Один із способів інтенсифікації технологічного процесу виробництва дріжджів - підбір поживного середовища за рахунок заміни мінерального джерела азоту на рослинне. Досліджена здатність дріжджових клітин споживати органічний азот з рослинного джерела білку, в якості гранул люцерни. Застосування цього методу дозволило виділити оптимальні компоненти живильного середовища, що забезпечило дріжджам поліпшені показники якості. Досліджено вплив люцерни в якості джерела азоту на життєдіяльність дріжджів S. cerevisiae. Гранули люцерни можна використовувати в поживному середовищі для культивування засівних дріжджів у виробничих масштабах.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.075 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського